pondělí 10. března 2014

Bydlím v Praze


Jmenuji se Tomáš a bydlím v Praze. Můj blog. Je to tady. Ani se nechci přiznávat, že to opět píši. Nouveau Thomas, kdo to vůbec je? Myšlenka není stále jasná. Ale počítá se zájem. Vracím se ke své vášni, relaxu, seberealizaci.

Necelý rok bydlím v hlavním městě, v jedniném velkoměstě našeho státu, a zatím jediné možnosti, kde si mohu plnit své sny. V Praze je stále, co poznávat, to ostatně všude, ale tady mně to opravdu baví a rozhodl jsem se o to podělit s Vámi. Rubrika no. 1 spočívá v návštěvě všech pražských zastávek metra, od A až do C.

Dál? Stále se budu hledat, stále budu psát o všem, co mě zajímá a stále si budu připomínat, že mě tohle baví a naplňuje. 

4 komentáře:

  1. Anonymní3/18/2014

    ak chces velkomesto, tak chod do berlina a v Prahe si nechaj svoju zimnu rezidenciu. Berlin ...where the dreams come true

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že Praha pro mě nebude cílová stanice.

      Vymazat
  2. Ahoj, našla som tvoj blog náhodou cez EM bloggers, kde zavítam len občas, a som za to hrozne rada! Myšlienka preskúmavania mesta a nasledujúceho sprostredkovania dojmov ľuďom, ktorých by to mohlo tiež zaujímať, je mi veľmi blízko, už to robím roky v Brne (a zaznamenávať som to začala nedávno zatiaľ aspoň veľmi okrajovo na blogu), takže sa teším, s čím budeš prichádzať. A fotky máš super, baví ma hlavne ich akási čistota. A mapy! Milujem mapy! :D (komentár možno znie trochu neohrabane, ale píšem, čo ma automaticky napadlo, o tejto téme by som dokázala kecať veľmi dlho :) ) Nech sa darí :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Ti za názor, Tomáš